Sinds 1992 gespecialiseerd in Pruiken en Haarwerken.

Meer dan 200 pruiken echt haar en synthetisch haar op voorraad. Wij behoren tot een van de grootste haarwerk salons in Nederland. Onze klanten gaan bijna altijd blij en tevreden met een pruik naar huis.
Wij tonen alle pruiken in verschillende modellen, kleuren en lengtes. Denk hierbij aan synthetisch haar maar ook aan 100% echt haar.

De ontvangstruimte is ingericht in huiskamersfeer. Daardoor voelt u zich gelijk op uw gemak. Ook de aparte paskamers bieden alle privacy. U kunt de pruiken en haarwerken in alle rust proberen. Bovendien kunt u een zichtzending bestellen. Hiervoor bedraagt de levertijd  3-5 dagen. Bestelde pruiken en haarwerken kunt u vrijblijvend komen passen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Professionaliteit, discretie en vriendelijkheid staat bij ons voorop. Daarom heeft Mariposa een uitstekende reputatie opgebouwd. De klant is bij ons nog echt koning. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Zit de pruik of het haarwerk dat u draagt niet goed? U mag altijd terugkomen. Vervolgens passen wij de pruik aan waar nodig is.

Haarwerk specialist Mariposa is erkend door alle zorgverzekeraars en medische instellingen. Mariposa is lid van ANKO sectie haarwerken. Hiermee bent u gegarandeerd van ons vakmanschap, service en hoge kwaliteit. Mariposa declareert rechtstreeks bij de ziektekosten verzekeraar.

Tevens kunt u bij ons gratis parkeren. Voor de deur hebben wij een eigen invalide parkeerplaats.

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

Aspen

235.00 incl. BTW
Synthetisch haar met monokruin. Kleur afbeelding champagne rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld.

Aspen mono

475.00 incl. BTW
Synthetische haar met monotop. Kleur afbeelding: champagne rooted Kijk voor meer kleuren op onderstaande kleurenafbeelding.

Atlantic mono

295.00 incl. BTW
Synthetische haar met monotop. Kleur afbeelding: sandyblond rotend Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld.

AVFR RW

255.00 incl. BTW
Super licht en luchtig haarwerk. Zeer comfortabel te dragen met fijne lacefront en monodeel. Kleur afbeelding Hazelnut RL8/29. Kleuren met SS hebben een rooted. Voor meer kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding

Boston mono

435.00 incl. BTW
Synthetische haar met monotop. Kleur afbeelding: sand mix Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld.

Broadway luxury

545.00 incl. BTW
Synthetische haar. Handgeknoopt met verlengde lacefront. Kleur afbeelding: lightcaramel rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld.

BRVW RW

435.00 incl. BTW
Super licht en luchtig haarwerk. Zeer comfortabel te dragen met lacefront en monodeel. Kleur afbeelding Glazed strawberry R29S. Kleuren met SS hebben een rooted. Voor meer kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding  

California mono

435.00 incl. BTW
Synthetische haar met monodeel en verlengde lacefront. Kleur afbeelding: pastelblonde rooted and lightbernstein rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld.

Cape mono

370.00 incl. BTW
Synthetische haar met monodeel en lacefront. Kleur afbeelding: sandyblonde rooted and lightbernstein rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld

CRUS RW

545.00 incl. BTW
Super licht en luchtig haarwerk. Zeer comfortabel te dragen met fijne lacefront en monoTOP. Kleur afbeelding Sugared licorice SS44/60. Kleuren met SS hebben een rooted. Voor meer kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding

CRWD RW

375.00 incl. BTW
Super licht en luchtig haarwerk. Zeer comfortabel te dragen met lacefront en monodeel. Kleur afbeelding Black coffee RL4/6. Kleuren met SS hebben een rooted. Voor meer kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding

Cuba

240.00 incl. BTW
Synthetische haar met deelmono. Kleur afbeelding: hazelnut rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld

East luxury

550.00 incl. BTW
Synthetische haar met handgeknoopt en verlengde lacefront. Kleur afbeelding: champagne mix Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenafbeelding.

EDIP RW

595.00 incl. BTW
Super licht en luchtig haarwerk. Zeer comfortabel te dragen met fijne lacefront en monotop. Kleur afbeelding Copper mahogany RL6/30. Kleuren met SS hebben een rooted. Voor meer kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding

Empire mono

480.00 incl. BTW
Synthetische haar met monotop en verlengde lacefront. Kleur afbeelding: caramel mix Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenafbeelding.

FLAL RW

435.00 incl. BTW
Super licht en luchtig haarwerk. Zeer comfortabel te dragen met fijne lacefront en mono top. Kleur afbeelding Silver RL56/60. Kleuren met SS hebben een rooted. Voor meer kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding

hawaii

285.00 incl. BTW
Synthetische haar met lacefront. Kleur afbeelding: Sandyblond rooted Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Idaho mono

390.00 incl. BTW
Synthetische haar met monodeel en verlengde lacefront. Kleur afbeelding: Ginger mix Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Indiana

235.00 incl. BTW
Synthetische haar met monodeel. Kleur afbeelding: mokka mix Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Indiana mono

485.00 incl. BTW
Synthetische haar met monotop en verlengde lacefront. Kleur afbeelding: mokka mix Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Island mono

370.00 incl. BTW
Synthetische haar met monodeel en lacefront. Kleur afbeelding: mocca rooted Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

L.A. mono

295.00 incl. BTW
Synthetische haar met monodeel en lacefront. Kleur afbeelding: lightbernstein rooted Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Lima Hi mono

425.00 incl. BTW
Synthetische haar met monotop en lacefront. Kleur afbeelding: hazelnut mix Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenafbeelding.

LOVE RW

435.00 incl. BTW
Super licht en luchtig haarwerk. Zeer comfortabel te dragen met lacefront en monodeel. Kleur afbeelding Honey ginger R14/25. Kleuren met SS hebben een rooted. Voor meer kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding