Sinds 1992 gespecialiseerd in Pruiken en Haarwerken.

Meer dan 200 pruiken echt haar en synthetisch haar op voorraad. Wij behoren tot een van de grootste haarwerk salons in Nederland. Onze klanten gaan bijna altijd blij en tevreden met een pruik naar huis. Wij tonen alle pruiken in verschillende modellen, kleuren en lengtes. Denk hierbij aan synthetisch haar maar ook aan 100% echt haar.

De ontvangstruimte is ingericht in huiskamersfeer. Daardoor voelt u zich gelijk op uw gemak. Ook de aparte paskamers bieden alle privacy. U kunt de pruiken en haarwerken in alle rust proberen. Bovendien kunt u een zichtzending bestellen. Hiervoor bedraagt de levertijd  3-5 dagen. Bestelde pruiken en haarwerken kunt u vrijblijvend komen passen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Professionaliteit, discretie en vriendelijkheid staat bij ons voorop. Daarom heeft Mariposa een uitstekende reputatie opgebouwd. De klant is bij ons nog echt koning. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Zit de pruik of het haarwerk dat u draagt niet goed? U mag altijd terugkomen. Vervolgens passen wij de pruik aan waar nodig is.

Haarwerk specialist Mariposa is erkend door alle zorgverzekeraars en medische instellingen en lid van ANKO sectie haarwerken. Hiermee bent u gegarandeerd van ons vakmanschap, service en hoge kwaliteit. Mariposa declareert rechtstreeks bij de ziektekosten verzekeraar.

Tevens kunt u bij ons gratis parkeren. Voor de deur hebben wij een eigen invalide parkeerplaats.

Toont alle 7 resultaten

Aspen

250.00 incl. BTW
Synthetisch haar met monokruin. Kleur afbeelding champagne rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld.

Cuba

245.00 incl. BTW
Synthetische haar met deelmono. Kleur afbeelding: hazelnut rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenvoorbeeld

hawaii

295.00 incl. BTW
Synthetische haar met lacefront. Kleur afbeelding: Sandyblond rooted Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Indiana

245.00 incl. BTW
Synthetische haar met monodeel. Kleur afbeelding: mokka mix Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Miami

270.00 incl. BTW
Synthetische haar met monokruin en verlengde lacefront. Kleur afbeelding: sandyblonde rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenafbeelding.

peru

295.00 incl. BTW
Synthetische haar met monokruin en lacefront. Kleur afbeelding: chocolate mix Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenafbeelding.

West

215.00 incl. BTW
Synthetische haar met monokruin. Kleur afbeelding: hotchilli rooted Voor kleuren kijk naar onderstaande kleurenafbeelding.