Trans Lifestyle…

Waarom werkt Trans Lifestyle met Transvrouwen en Crossdressers? Dat is een vraag die ze vaak krijgen. Het simpele antwoord is dat veel vrouwen vragen hebben waar zij graag bij helpen.

Na je coming out, voor, tijdens of na je transitie komen er allerlei vragen op je af. Medisch en psychologisch is er gelukkig steeds meer informatie die je op weg helpt om de vrouw te zijn die je bent. Maar hoe je dat verlangen nou vorm geeft in je dagelijkse leven, je lifestyle, daar is weinig informatie en begeleiding voor.

Officiële instanties vinden dat een privé zaak. Maar hoe doe je dat dan?

Translifestyle helpt daarbij.

Sylvia: Mijn passie is het zoeken van oplossingen voor vragen van mensen waar nog weinig mogelijkheden voor zijn, mensen voor wie het lichaam specifieke eisen aan kleding stelt en die zich daardoor onzeker kunnen voelen, zoals bijvoorbeeld transgenders.

Ik help hen met stylingadviezen het uiterlijk aan te laten sluiten op het innerlijk zodat de vrouw of man die ze écht zijn aan de buitenkant te zien is. Waardoor ze trots in de spiegel kunnen kijken en door andere mensen met de juiste persoonsvorm worden aangesproken.

www.translifestyle.nl

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.