Sinds 1992 gespecialiseerd in Pruiken en Haarwerken.

Meer dan 200 pruiken echt haar en synthetisch haar op voorraad. Wij behoren tot een van de grootste haarwerk salons in Nederland. Onze klanten gaan bijna altijd blij en tevreden met een pruik naar huis.
Wij tonen alle pruiken in verschillende modellen, kleuren en lengtes. Denk hierbij aan synthetisch haar maar ook aan 100% echt haar.

De ontvangstruimte is ingericht in huiskamersfeer. Daardoor voelt u zich gelijk op uw gemak. Ook de aparte paskamers bieden alle privacy. U kunt de pruiken en haarwerken in alle rust proberen. Bovendien kunt u een zichtzending bestellen. Hiervoor bedraagt de levertijd  3-5 dagen. Bestelde pruiken en haarwerken kunt u vrijblijvend komen passen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Professionaliteit, discretie en vriendelijkheid staat bij ons voorop. Daarom heeft Mariposa een uitstekende reputatie opgebouwd. De klant is bij ons nog echt koning. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Zit de pruik of het haarwerk dat u draagt niet goed? U mag altijd terugkomen. Vervolgens passen wij de pruik aan waar nodig is.

Haarwerk specialist Mariposa is erkend door alle zorgverzekeraars en medische instellingen. Mariposa is lid van ANKO sectie haarwerken. Hiermee bent u gegarandeerd van ons vakmanschap, service en hoge kwaliteit. Mariposa declareert rechtstreeks bij de ziektekosten verzekeraar.

Tevens kunt u bij ons gratis parkeren. Voor de deur hebben wij een eigen invalide parkeerplaats.

Resultaat 1–10 van de 41 resultaten wordt getoond

Annette

185.00 incl. BTW
100% natural Brazilian hair Leverbaar in de kleur FS4/30 (is niet de kleur van de afbeelding) Kijk voor kleuren naar onderstaande kleurenafbeelding

Astrid

140.00 incl. BTW
100% Human Remi Hair Kleur Natural (afbeelding)

Bernice

215.00 incl. BTW
100% Remi Brazilian Hair / Full Lace-Natural Baby Lace Front Leverbaar in de kleur Natural (afbeelding)

Bluebell

215.00 incl. BTW
100% remi hair met full lace Leverbaar in de kleur natural Kijk naar onderstaande kleurenafbeelding

Bright

150.00 incl. BTW
Synthetisch haar handgeknoopt. Hitte bestendig met een krultang niet warmer dan 180 graden. Leverbaar in de kleur 99-1  Kijk naar onderstaande kleurenafbeelding.

Carly

135.00 incl. BTW
Fiber hair met lacefront hittebestendig Leverbaar in de kleur P/4/27/30 (afbeelding en in de kleur P2216 Kijk voor kleuren op onderstaande afbeelding

Celia

195.00 incl. BTW
Synthetisch haar handgeknoopt met lace. Hitte bestendig met een krultang niet warmer dan 180 graden. Leverbaar in de kleur FS1B-30 Kijk naar onderstaande kleurenafbeelding

Chante-V

275.00 incl. BTW
100% premium Remi Hair full lace. Leverbaar in de kleur 2216 Voor kleuren kijk op onderstaande kleurenafbeelding.

Delaney

115.00 incl. BTW
100% remi hair met lacefront Leverbaar in de kleur Natural (afbeelding)

Emery

115.00 incl. BTW
Synthetisch haar hittebestendig Leverbaar in de kleur FS1B30 (niet de kleur van de afbeelding) Kijk voor kleuren naar onderstaande kleurenkaart