Nathalie visagie

Zo’n 7 a 8 jaar geleden ben ik voor het eerst begonnen met één van mijn vaste klanten Frits/Nicole. Dit was zo goed bevallen dat zij nu eens per 2 maanden een afspraak maakt. Frits/Nicole doet deze metamorfoses in al die jaren met veel plezier maar voor haar is en blijft het een uitje en geen levensverandering.

Maar zo heb ik ook klanten waarbij die gevoelens veel sterker zijn. Voor deze mensen is een metamorfoses echt een uitlaatklep.  Maar ook transgenders die in transitie zijn of inmiddels vrouw zijn geworden weten ons te vinden.

Het maakt helemaal niet uit onder welke “dame” jij valt en of je hier al veel ervaring mee hebt of juist helemaal niet… ik heb deze ervaring inmiddels aardig opgebouwd en met plezier maken we er samen een gezellige, ontspannen en geslaagde metamorfose van!

Indien gewenst, geef ik kledingadvies, maak wat leuke foto’s, style je haarwerk en lak je nagels. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om make-up die jou het meest bevalt aan te schaffen.
Kleding, schoenen, sieraden en een pruik verzorg ik helaas niet, maar ik kan hier wel advies in geven.

Ook werk ik samen met Ilse & Mary van pruikensalon Mariposa. Deze dames hebben een mooie salon in Badhoevedorp met meer dan 200 modellen op voorraad. Ze geven persoonlijk advies en hebben haarwerken ook voor de kleine beurs.

Heb je belangstelling voor een metamorfose? Bel me gerust! Telefoon: 06 41372681
Mailen mag ook: info@nathalievisagien.nl
www.nathalievisagie.nl

 

Trans Lifestyle…

Waarom werkt Trans Lifestyle met Transvrouwen en Crossdressers? Dat is een vraag die ze vaak krijgen. Het simpele antwoord is dat veel vrouwen vragen hebben waar zij graag bij helpen.

Na je coming out, voor, tijdens of na je transitie komen er allerlei vragen op je af. Medisch en psychologisch is er gelukkig steeds meer informatie die je op weg helpt om de vrouw te zijn die je bent. Maar hoe je dat verlangen nou vorm geeft in je dagelijkse leven, je lifestyle, daar is weinig informatie en begeleiding voor.

Officiële instanties vinden dat een privé zaak. Maar hoe doe je dat dan?

Translifestyle helpt daarbij.

Sylvia: Mijn passie is het zoeken van oplossingen voor vragen van mensen waar nog weinig mogelijkheden voor zijn, mensen voor wie het lichaam specifieke eisen aan kleding stelt en die zich daardoor onzeker kunnen voelen, zoals bijvoorbeeld transgenders.

Ik help hen met stylingadviezen het uiterlijk aan te laten sluiten op het innerlijk zodat de vrouw of man die ze écht zijn aan de buitenkant te zien is. Waardoor ze trots in de spiegel kunnen kijken en door andere mensen met de juiste persoonsvorm worden aangesproken.

www.translifestyle.nl